Movember plný pohybu

Movember plný pohybu

I letos jsme se zapojili do celosvětově známé akce Movember, kdy si v průběhu listopadu pánové pěstují své kníry pro vyjádření podpory boje proti rakovině.

Tentokrát jsme se rozhodli přidat ještě několik podpůrných aktivit, které pomohly motivovat ještě více kolegů a také kolegyň v zapojení do této prospěšné akce.

1) V závodě po celý listopad probíhala charitativní sbírka, do které mohli všichni zaměstnanci dobrovolně přispět.

2) Do našeho kávovaru pro zaměstnance jsme objednali kávu Helmut Kaffee od plzeňské firmy Spiller Coffee. Tato společnost z každého 1 kg kávy přispívá 150 Kč na transparentní konto nadačního fondu Muži proti rakovině.

3) Celý náš Movember vyvrcholil v sobotu 19. listopadu událostí Make a move for Movember. Zorganizovali jsme ji u Boleveckých rybníků u Plzně pro všechny zaměstnance Faurecie i jejich rodinné příslušníky a známé.

Každý si mohl vybrat mezi 5km společného běhu nebo 2,5km/5km společné chůze, přičemž za každý kilometr pohybu přispěla Forvia částkou 50 Kč do nadačního fondu Muži proti rakovině.

Akce byla velmi úspěšná, celkem se zapojilo 68 sportovců, kterým děkujeme za účast i přispění.

Movember je za námi, muži jsou zase hladce oholeni a my můžeme s hrdostí oznámit, že se nám díky vám všem podařilo vybrat částku 29 544 Kč.
autor