Největší síla je v lidech

Největší síla je v lidech

Sinead Killian je ostřílenou Faureciánkou a hotovou světoběžnicí. Před několika měsíci nastoupila k nám do FIS Plazy na pozici Plant manager, aby nám svými zkušenostmi pomohla odrazit se k ještě lepším výkonům než doposud.

Řekněte nám něco o své zajímavé cestě Faurecií.

Ve Faurecii pracuji 25 let. Začínala jsem jako operátor výroby airbagů na přístrojových deskách pro Rover 75. Po pár letech ve Velké Británii na pozicích Gap leader/Supervizor výroby, logistiky a FES jsem se přestěhovala do Jižní Afriky a byla podporou PC&L manažera ve FCM. Poté jsem přesunula do Argentiny jako podpora závodu Lanus, ale po čase jsem se vrátila zpět do JAR. I s rodinou jsem se pak přestěhovala podpořit závod ve Fradley, který měl problémy se zákazníkem JLR. No a po 3 letech jsme se opět přesunuli, tentokrát do Thajska. Mým úkolem bylo přesunout tam vstřikovnu, pomoci tamnímu závodu k prosperitě a lidem k pochopení základních pravidel a nástrojů Faurecie.

Co vás inspirovalo zvolit si tuto profesní cestu?

Já si ji nevybrala, ona si vybrala mě. Nastoupila jsem do Faurecie, abych si našetřila peníze na cestu do Číny za kamarádkou, která tam pracovala. Ve Faurecii mám od začátku tu čest potkávat se s mentory, kteří mě obohacují svými znalostmi a novými výzvami. Automotive je rychlý a dynamický obor, který je lídrem v lean přístupu. A to se mi líbí.

Jak vidíte rozvoj Faurecie v nadcházejících 5 letech?

Mladá má tolik potenciálu! Během pěti let se tento závod stane bezpečným pracovním prostředím, což je nejvyšší prioritou. Náš český tým budeme školit a rozvíjet k pochopení a používání nástrojů Faurecie. A staneme se celosvětově TOP FIS závodem.

Jaké velké výzvy dnes stojí před manažery v automobilovém průmyslu?

„Změna... Ta je součástí každodenního života.“

Co ráda děláte mimo práci?

Trávím čas s rodinou. 15 let jsem šťastně vdaná za svého manžela Maria, máme dvě krásné děti. Ailbe, čtrnáctiletou dceru, a Finlayho, syna, kterému je 10 let. Sobotní rána trávím jako rodinný taxikář, vozím děti po kroužcích. Odpoledne je Ailbe obvykle se svými kamarádkami a já a mí kluci jdeme sledovat sport. Moc se těšíme na návštěvu zápasu v ledním hokeji, pro nás to bude poprvé v životě.  

Co vás v těchto složitých časech motivuje?

Světlou stránkou problémů je, že se z nich můžeme poučit. Světlo je na konci každého tunelu a na všechny problémy existuje řešení.  

V čem je podle vás největší síla Faurecie?

V každé společnosti je ta největší síla v lidech. A podle toho, co zatím pozoruji, v lidech zde máme skvělý potenciál.

No items found.
autor