Novinky v čase

Novinky v čase

říjen

Ovocné dny

Pro podporu imunity jsme připravili ovocné dny, kdy si zaměstnanci mohou přijít do kantýny pro ovoce. Každý týden je nachystaný jiný druh.

Zaměstnanecký průzkum

Od 5. do 21. října proběhl tradiční průzkum, ve kterém mohli zaměstnanci sdílet svůj názor a pomoci nám vytvořit komfortní prostředí pro všechny.

listopad

Kurzy českého jazyka

Pro ukrajinsky či rusky mluvící kolegy pořádáme od poloviny listopadu kurzy češtiny, které vyučují specializovaní lektoři z externí agentury.

Turnaj v ping-pongu

9. listopadu proběhl turnaj ve stolním tenise. Důležité samozřejmě nebylo vyhrát, ale zúčastnit se a pobavit se.

prosinec

Learning Lab Day

Na začátku prosince si kolegové z výroby mohli vyzkoušet MOOC kurzy. Kdo splnil minimálně jeden kurz, dostal certifikát.

Mikulášská nadílka

Mikuláš, čert a anděl trefili i k nám do FCM Bakov a zaměstnancům přichystali v kantýně cukroví, kávu a vánoční atmosféru.

Vánoční ples

Po dvouleté pauze se opět konal vánoční ples! Sál rozproudila divá kapela Monkey Business a my všichni jsme se kromě tance bavili losováním tomboly a dalšími super aktivitami. Už teď se těšíme na další ročník!

BBQ

Těsně před Vánoci jsme připravili grilovačku pro všechny mlsouny. Na menu nechyběly hermelíny, kuřecí maso ani stehna z prasete, na zapití k tomu nealkoholický punč a svařák.

Inventura

Ke konci roku u nás proběhla celozávodní inventura. Všem zúčastněným tímto děkujeme za spolupráci.

autor