Bezděčínský vánoční čas

Bezděčínský vánoční čas

Konec roku se u nás nesl ve vánoční atmosféře, kdy se ukázalo, jak jste skvělí a jak se umíte nadchnout, spojit pro dobrou věc a pomoci těm, ke kterým osud nebyl tak přívětivý. Děkujeme všem, kteří se zapojili do následujících benefitních akcí.

Movember 2022

Přes 20 kolegů a kolegyň se u nás na závodě zapojilo do mezinárodní kampaně Movember, která je zaměřena zejména na osvětu a boj proti rakovině prostaty. Jedná se o citlivé téma a všichni „MO Sistas & MO Bros“ dávají najevo zapojení a podporu měsíčním nošením knírů. Díky našim Movembristům jsme přispěli částkou 10 000 Kč organizaci Muži proti rakovině, která celou akci v Česku zastřešuje.

Strom splněných přání

V rámci dlouhodobé spolupráce s Domovem pod Lípou Lipník, který se stará o dětské klienty s mentální disfunkcí, jsme uspořádali projekt Strom splněných přání, kdy si děti napsali Ježíškovi o konkrétní přání, která by rády našly pod vánočním stromečkem.

Z našich zaměstnanců se pak stali Ježíškové, kteří tato přání vyplnili. Společně jsme vykouzlili radost 30 dětským tvářím, ke kterým nebyl osud vždy přívětivý.

Podpora útulku pro zvířata

Dobročinnou sbírkou jsme podpořili útulek v Lysé nad Labem, který se stará o více jak 30 zvířecích kamarádů, kterým jsme udělali radost granulemi, hračkami nebo stelivem.

Týden vánočních autfitů

Ve spolupráci s naším HR Country oddělením jsme se zapojili do tradiční dobročinné akce, kdy se celý týden kolegové, kolegyně i celé týmy fotili ve vánočních oblecích.

Za každou fotku pak Forvia Faurecia Česká republika přispěla na konkrétní organizace, které podporují děti se zdravotním postižením.

Vánoční soukromá sbírka

Tato tradiční sbírka, pořádaná naším HR Country oddělením, využívá transparentního účtu, na kteří naši kolegové přispívali libovolnou částkou. Celkovou sumu jsme rozdělili mezi 4 kolegy ze závodů v České republice, kteří se ocitli v nelehké životní situaci.

Opět se ukázalo, že se umíme spojit a podpořit jeden druhého, za což vám všem patří obrovské díky.

autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader