Hledáme si budoucí talenty

Hledáme si budoucí talenty

Campus management, neboli spolupráce se studenty napříč celým Českem, je velmi důležitá aktivita, které se rádi věnujeme. A tak není náhodou, že nás můžete potkat s kolegy z různých závodů na vysokých školách, veletrzích pracovních příležitostí, besedách a odborných přednáškách.

Dále nás můžete potkat na tzv. pohovorech nanečisto, kde si studenti mohou vyzkoušet, jaké to je přijít na osobní pohovor s cílem získat pracovní uplatnění.

A co dalšího našim studentům nabízíme?

Formou konzultací jim pomáháme s přípravou profesního životopisu, jsme nápomocni při tvorbě bakalářských a diplomových prací, zajišťujeme odborné praxe a stáže a v neposlední řadě nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce ať už formou dlouhodobé brigády, Trainee programu, či možnosti vycestovat skrze nás do zahraničí na VIE misi a tím získat cenné zkušenosti – jak ty pracovní, tak i osobní.

Spolupráci se studenty velice vítáme a ty nejšikovnější z nich můžete denně potkávat v našem závodě, jsou již plnohodnotnými kolegy a kolegyněmi. Schválně, kolik takových šikovných studentů/kolegů si vybavíte? Malá nápověda – dnes už jich máme více jak 20!

autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader