FORVIA Family Day jsme si užili!

FORVIA Family Day jsme si užili!

Rok 2023 je pro nás všechny rokem oslav, tu největší si zasloužil náš závod FCM Bezděčín, který oslavil 10. narozeniny. Pro vás a vaše rodiny jsme tak uspořádali další Family Day přímo v areálu našeho závodu.

Počasí nám přálo a na všechny čekal pestrý program – velký skákací hrad, fotokoutek, malování na obličej, jízda na elektrickém býkovi či aquazorbing. Samozřejmostí bylo i bohaté občerstvení včetně neomezeného množství točené zmrzliny, popcornu, cukrové vaty a výtečné kávy.

Co všechno jsme během dne stihli?

Ocenit naše Faureciány, kteří už to s námi táhnou více jak 15 let. Díky FORVIA Foundation jsme měli tu čest předat sponzorský dar Domovu pod lípou Lipník – nový devítimístný vůz značky Volkswagen.

Obdarovali jsme vítěze za půlroční úsilí v oblasti nejlepší Kaizen, nejlepší zlepšovací nápad a zaměstnanec semestru a další.

Všichni velice uvítali možnost navštívit prostory výroby za doprovodu našich zkušených kolegů, kteří všechny rádi seznámili s výrobním procesem a našimi výrobky.

Celý den provázela dobrá nálada a pohoda a my všem děkujeme za účast. Pevně věříme, že jste si celý den užili a už nyní se těšíme na další povedené společné akce.

autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader