Naše nová závodní restaurace

Naše nová závodní restaurace

V zaměstnanecké spokojenosti za rok 2021 obsadil náš závod Faurecia Bezděčín v divizi FCM nejvyšší příčku z českých závodů. To nás velmi těší, ale neusínáme na vavřínech.

Dali jsme dohromady nový projekt Mladá NEXT LEVEL, který navazuje na již realizovaný projekt Nagano a ve kterém jsme na základě výsledků dotazníků spokojenosti vybrali pět oblastí pro další rozvoj.

Jednou z nich je závodní restaurace, kde jsme chtěli pozvednout úroveň stravování a vytvořit příjemné prostředí pro odpočinek našich zaměstnanců v době obědové pauzy.

Zároveň jsme se snažili, aby nově vzniklé prostory byly inspirativní a optimální pro setkávání nejen s kolegy ze závodu, ale i s našimi dodavateli, zákazníky nebo potenciálními spolupracovníky. Nové a moderní jsou také výdejní automaty, které nabízí bohatý výběr doplňkového prodeje, a chystáme pro vás platební řešení pomocí interních ID karet.
V plánu je navíc realizace venkovní terasy, kterou budeme moci společně využívat od jara 2023, jakmile nám to počasí umožní.

Vedení projektu se ujal Tomáš Prokop, který si za hlavní cíl vytyčil zvýšení spokojenosti našich zaměstnanců. To se zřejmě podařilo, počet vydaných jídel vzrostl o celých 17 % v porovnání s S1–2022.

A pokud jste do naší zrekonstruované restaurace ještě nezavítali, neváhejte a přijďte sem strávit chvilku svého volného času a dát si něco na zub.

No items found.
autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader