Vongvay: Francouzsko-český galavečer 2023 rozšířil mé obzory

Vongvay: Francouzsko-český galavečer 2023 rozšířil mé obzory

Výroční galavečer Francouzsko-české obchodní komory, který se letos konal v prostorách eventového komplexu Gabriel Loci, byl výjimečnou příležitostí pro obohacující setkání. Více o večeru napsal náš VIE Sales Engineer Jeremy Vongvay.

Podstatou večera bylo navazování kontaktů. Tematické kulaté stoly podpořily výměnu názorů a diskuse o tématech, jako jsou technologické inovace, kulturní spolupráce a výzvy mezinárodního obchodu. Mohl jsem se podělit o své zkušenosti a učit se od ostatních účastníků, čímž jsem si vytvořil pevnou profesní síť.

Galavečeru se totiž účastnili zástupci prestižních společností jako KB, Equans nebo SII. Díky těmto setkání jsem se dozvěděl více o jejich aktivitách a projektech, což mi otevřelo nové kariérní možnosti.

Měl jsem tu čest setkat se i s českým velvyslancem, který se s námi podělil o svou vizi ekonomických vztahů mezi našimi zeměmi. Jeho přítomnost podtrhla význam posilování francouzsko-českých obchodních a kulturních vazeb. 

Jedním z vrcholů večera bylo seznámení s naším HR Country týmem FORVIA. Toto setkání bylo pro mě obzvláště cenné a umožnilo mi navázat užší vztahy s kolegy a posílit své angažmá ve společnosti.

Inspirativním momentem bylo předání cen „Francouzsko-česká excelence“, které oceňují firmy, které významně přispěly k rozvoji ekonomických vztahů mezi Francií a Českou republikou. Toto uznání mě utvrdilo v přesvědčení, že je důležité spolupracovat na podpoře růstu a bilaterální spolupráce.

„Tento okamžik intenzivního navazování kontaktů posílil mé odhodlání rozvíjet francouzsko-české vztahy a dal mi příležitost navázat cenné vazby ve světě obchodu.‘‘

Jeremy Vongvay, Sales Engineer (VIE)

autor