Learning Lab z masa a kostí

Learning Lab z masa a kostí

Zorganizovali jsme další Den s Learning Labem, během kterého jsme přenesli online MOOC kurzy přímo do našeho tréninkového centra. Zúčastnit se jich tak mohl úplně každý a my jsme velmi rádi, že se nám podařilo jednorázově proškolit přes 100 kolegů a kolegyň z výroby a logistiky.

Dbáme na to, aby se u nás mohl rozvíjet a vzdělávat úplně každý. Své znalosti a dovednosti pilujeme při výkonu své práce, ale zdokonalujeme se i díky online MOOC kurzům ve Faurecia Learning Labu, který je součástí Faurecia University. Tu, jak pevně věříme, znají všichni z vás. Jelikož ale víme, že ne všichni zaměstnanci mají přístup ke služebním počítačům a internetu, dlouhodobě podnikáme kroky, aby i jim byla určitým způsobem dostupná tato online platforma.

V minulosti jsme například dali dohromady setkání, kde jsme seznamovali zaměstnance s principy fungování Faurecia University a pomáhali s absolvováním prvních kurzů. Tentokrát jsme zorganizovali Den s Learning Labem a už teď vám můžeme prozradit, že nás co nevidět čeká další kolo Learning Lab Oktagonu, jehož se náš závod stal v loňském roce vítězem.

Online kurzy

V rámci zpřístupňování online kurzů připomínáme, že i zaměstnanci a zaměstnankyně bez firemních e-mailů se do systému mohou přihlásit pomocí svého osobního čísla (Login) a data narození (Přístupový klíč) zde: faurecia.coorpacademy.com/login

autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader