Movember & FORVIA 2023

Movember & FORVIA 2023

Tak jako každý listopad v posledních letech jsme se opět ve FORVIA Plzeň zúčastnili známé akce MOVEMBER. Avšak letos jsme udělali krok vpřed a posunuli vše na další úroveň!

Nechat si narůst knír, mít Movember, „koutek“ a kasičku bylo jako vždy samozřejmostí. 

Stejně jako v loňském roce jsme uspořádali náš běh/chůzi na 5 km s názvem „MAKE A MOVE FOR MOVEMBER“, díky kterému se FORVIA zavázala přispět 50 Kč za každý kilometr našeho „pohybu“.

To nám však nestačilo. Chtěli jsme dát také něco na oplátku. Proto jsme poprvé představili náš unikátní MOVEMBER merchandise  – „kníraté“ zimní čepice a kšiltovky.

Dali jsme všem možnost v rámci workshopu „MOVEMBER in REAL LIFE“ dozvědět se více o rakovině prostaty, varlat, prsu, a vyzkoušet si na vlastní kůži, jak správně provést preventivní samovyšetření, to vše pod záštitou IFMSA Plzeň. Výsledkem bylo něco opravdu mimořádného:

Podařilo se nám vybrat rekordní částku  42 900 Kč  !

Tímto bych všem rád poděkoval za jejich příspěvky, úsilí, pomoc s přípravami, a hlavně našemu Plant manažerovi závodu Tomáši Burkoňovi, za poskytnutí finančních prostředků na veškerou organizaci. Tak zase za rok v listopadu!

P.S.: Nezapomínejte na pravidelnou (měsíční) samokontrolu!