Co vše se u nás dělo během Vánoc?

Co vše se u nás dělo během Vánoc?

Konec roku se u nás v závodě vždy nese ve vánoční atmosféře. Zároveň je to čas, kdy se nejvíce ukáže, jak jste vy, naši zaměstnanci, skvělí a jak se dokážete nadchnout a spojit pro dobrou věc.

Vánoce jsou mimo jiné o pomáhání a podpoře a my jsme společně podpořili plno zajímavých projektů, a tím i jednotlivce, ke kterým osud nebyl vždy zrovna přívětivý. A kde všude jsme tedy šířili dobro?

Movember aneb Nahoď kníra

20 našich kolegů a kolegyň se zapojilo do úspěšné mezinárodní kampaně MOVEMBER, která je zaměřena na podporu a osvětu mužského zdraví, zejména na boj proti rakovině prostaty. Jedná se o citlivé téma a všichni „MO Sistas & MO Bros“ dávají najevo zapojení a podporu alespoň krátkým nošením knírů.

Díky našim „kníráčům“ jsme přispěli částkou 10 000 Kč organizaci muziprotirakovině.cz, která celou akci v České republice zastřešuje.

Strom splněných přání

V rámci dlouhodobé spolupráce s Domovem pod Lípou Lipník, který se stará o dětské klienty s mentální disfunkcí, jsme uspořádali projekt Strom splněných přání, kdy si děti napsaly Ježíškovi přání, co by rády našly pod vánočním stromečkem.

A z našich zaměstnanců se stali Ježíškové, kteří tato přání splnili. Společně se nám podařilo vykouzlit radost 34 dětským tvářím.

Týden vánočních outfitů

Ve spolupráci s naším HR Country oddělením se naši zaměstnanci zapojili do již tradiční dobrovolné a dobročinné akce Týden vánočních outfitů, kdy se celý týden jednotliví kolegové, kolegyně a celé týmy fotili ve vánočních oblecích.

Za každou fotografii nádledně společnost FORVIA Faurecia Česká republika přispěla na konkrétní organizace, které podporují děti se zdravotním postižením.

Sbírka pro naše kolegy

Jako každý rok se i letos naši zaměstnanci zapojili do tradiční vánoční soukromé sbírky pořádané našim HR Country oddělením.

Tato sbírka využívá transparentního bankovního účtu, na který naši zaměstnanci přispívali libovolnou částkou a celkovou sumu jsme rozdělili mezi konkrétní 4 příběhy našich kolegů z českých závodů.

Jednalo se o kolegy, kteří se ocitli v nelehké životní situaci. Opět se ukázalo, jak se naši zaměstnanci dokáží nadchnout a spojit pro dobrou věc a podpořit tak jeden druhého.

Za tuto velkou pomoc a ještě větší srdce vám všem patří obrovské DÍKY a obrovský obdiv.

autor