Nový svěží Employer Brand je tady

Nový svěží Employer Brand je tady

Loni jsme se seznámili s novou značkou, její vizí a grafickým stylem, jenž má podtrhnout naše poslání vytvářet inovativní technologie pro zážitky z mobility.

Letos jsme udělali další krok a představili nový Employer Brand (značka zaměstnavatele), který nám pomůže přilákat nové talenty. Komunikace je založena na silném sloganu „Vydejte se na cestu, na které záleží“ – tedy anglicky “Take a journey that matters”. Tímto sloganem chceme odpovědět našim potenciálním zaměstnancům na otázku: „Co z toho budu mít, když se k FORVII připojím?“

„Vydejte se na cestu, na které záleží. Přidejte se k FORVIA.“

Význam hodnoty:

Věříme, že mobilita je jádrem lidských životů. možnost svobodně se pohybovat, a přitom se svým způsobem starat o planetu. Vše, co děláme, utváříme optikou udržitelnosti, abychom čelili výzvám budoucích generací.

„Pracujeme na výzvách, na kterých záleží.“

Význam hodnoty:

Vítáme energické a agilní lidi, kteří jsou doma v rychle se měnícím prostředí. Týmové hráče s vášní poskytovat našim klientům vysoké standardy. Celoživotní studenty, kteří touží pracovat v transformujícím se odvětví, kde záleží na dokonalosti, rychlosti a kvalitě.

„Věříme, že na lidech záleží.“

Význam hodnoty:

Uznáváme výkon, oceňujeme rozmanitost a nabízíme podpůrné a inkluzivní pracovní prostředí. Každý má možnost učit se, růst a rozvíjet svůj potenciál s globálním technologickým lídrem.

autor