Stalo se v ose

Stalo se v ose

Lacus blandit massa risus, mauris tempor. Tortor mauris, neque ac mauris vitae eget et. Interdum duis pellentesque eros risus sagittis.

říjen

Den otevřených dveří

Říjen jsme otevřeli Dnem otevřených dveří. 378 účastníků si užilo 7 hodin zábavy, zasadilo 280 buků, těšilo se z 19 zábavných aktivit, 400 ekologických balónků, snědlo 250 charitativních palačinek a absolvovalo 19 prohlídek se 6 průvodci. Matematicky to vychází na jednu opravdu povedenou akci a bambilión skvělých zážitků k tomu.

Spuštění školící místnosti Dojo

Každý náš nový zaměstnanec musí projít školící místností, je to jeden z Forvia standardů. Naše školící Dojo jsme otevřeli začátkem října a víc o něm se dozvíte ve zprávě na následující stránce.

Jak se u nás „SASákům“ líbí?

Začátkem roku 2023 se dozvíme, jak moc jste v našem závodu spokojeni. Tehdy totiž budou k dispozici výsledky letošního zaměstnaneckého průzkumu spokojenosti. Všem děkujeme za účast a zároveň gratulujeme výhercům karet Edenred.

listopad

Sbíráme odpadky

Čtyři pytle plné vysbíraných odpadků jsou výsledkem naší procházky mezi Žlutou plovárnou a Dolánkami. Skvělá týmová práce! Věříme, že až na jaře vyrazíme znovu, tak těch plných pytlů bude méně.

Muži slaví

Nejen ženy, ale i muži mají své dny. 19. listopadu jsme si připomněli Mezinárodní den mužů. S kolegy jsme jej náležitě oslavily a jsme velice rády, že je v našem závodu máme.

Elektrikáři, kde jste?

V našem závodě vás máme nedostatek! Víc o tomto problému i o dalších zajímavých tématech prozradí Michal Strádal, vedoucí oddělení údržby, v rozhovoru s Kristýnou Millon.

Navyšujeme příspěvek na pojištění

Zvýšili jsme měsíční příspěvek na penzijní a životní pojištění na 500 Kč.

prosinec

IATF audit s úspěchem

0 neshod, 0 doporučení a 1 pochvala! Díky skvělé týmové práci skončil IATF audit pod vedením paní Steklé pro náš závod famózním úspěchem. Skvělá práce!

Sbírka zimního oblečení pro potřebné

Při příležitosti otevření nového azylového domu jsme Charitě Česká Lípa předali naši sbírku zimního oblečení. Mezi kolegy jsme vysbírali 36 pytlů ošacení a bot. Děkujeme, že pomáháte!

Navštívil nás Mikuláš

Protože jsme nezlobili, náš závod navštívil Mikuláš. Přinesl spoustu dobrot pro všechny malé „SASančata“.

Měsíc významných návštěv

V prosinci k nám do závodu zavítala spousta skvělých lidí, pojďme si je připomenout: Agnieszka Glen, HR SAS Vice President, Hagen Wiesner, Executive Vice President SAS, Francois Barthel, Vice President Industrial Operations, Frank Boerkey, Operations Director for Region Europe, Stephane Robert, FES&P Director, Martin Broosche, VP Sales, Programs & Business Development.

Veletrh pracovních příležitostí

Konal se 7. prosince na liberecké Technické univerzitě a my jsme se zúčastnili, abychom přilákali svěží mladé talenty.