Jak jste u nás spokojení?

Jak jste u nás spokojení?

Během loňského podzimu jsme se vás ptali, jak se vám u nás pracuje a do jaké míry se cítíte být jedním z nás. Výsledky jsou velmi pozitivní, což nás velmi těší, zároveň slibujeme, že neusneme na vavřínech.

Ptali jsme se vás především na váš názor v oblasti bezpečnosti, Being Faurecia a celkového interního klimatu. Hlavním ukazatelem byl tzv. “Employee Engagemnt Index”, který ukazuje, jak jsou zaměstnanci loajální organizaci a do jaké míry jsou ochotni pro ni vynaložit extra úsilí.

Velmi nás těší, že s celkovým výsledkem 70 % jsme obdrželi druhou nejlepší zpětnou vazbu napříč všemi FORVIA závody v celé republice. V Employee Engagement Indexu jsme s hodnotou 67 % dokonce na úplné špičce, přesto je pořád co zdokonalovat.

Do ankety, která probíhala formou krátkého online dotazníku, se zapojilo celkem 96 % našich zaměstnanců, což je o 4 % více než v minulém roce. Všem vám děkujeme za poskytnutí zpětné vazby a za vaši kontinuální práci na tom, abychom se zde všichni společně cítili spokojeně a bezpečně.

autor
Tomáš Prokop
HRD Teamleader